ПРОТОКОЛ

гр. Л О М, 31.01. 2017 г.

 

Ломски районен съд, наказателна колегия, четвърти наказателен състав в публично съдебно заседание на тридесет и първи януари две хиляди и седемнадесета година в състав:

 

                      Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

                                                            Г.Ц.Г.

                Съдебни заседатели:   

                                                             Р.Ц.Р.

                                                      

при участието на секретар: Д.Ц. и прокурора: ГЕОРГИ Ц. сложи за разглеждане НОХД № 308 по описа за 2016 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА .

 На именното повикване  в  10.00 часа  се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

            На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

                            О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв.В.И. от МАК в качеството на защитник на подсъдимия С.Д.Б. *** от една страна и от друга страна прокурор при ЛРП Георги Ц. Споразумение за следното:        

 

Подсъдимият С.Д.Б. роден на *** година в гр. ***, жител и живущ ***, българин, български гражданин, със средно образование, безработен, осъждан, с ЕГН ********** Е ВИНОВЕН в това, че на 28.06.2015г., в с.******, обл.Монтана, умишлено причинил на М.И.Л., с ЕГН **********,*** средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на долна челюст, което затруднява дъвчането и говореното за срок от три до пет месеца, поради което и на основание чл.129, ал.2,във вр. ал.1 от НК при условията на чл.54 от НК МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ НАКАЗАНИЕ „ПЕТ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА“, изтърпяването, на което на основание чл.66, ал.1 от НК да СЕ ОТЛАГА с изпитателен срок от ТРИ години.

 

На основание чл.381, ал.5, т.4 от НПК, във връзка с чл. 67, ал.1 от НК възпитателната работа по отношение на условно осъдения подсъдим С.Д.Б. се възлага на районен инспектор при РУ гр.Лом, отговарящ за района по местоживеене на подсъдимия.

 

На основание чл. 189, ал. 1 от НПК подсъдимият С.Д.Б. със снета по делото самоличност, следва да заплати по сметката на МВР гр. София направените разноски по делото в размер на 148.58/сто четиридесет и осем лева и петдесет и осем стотинки/ лв. и в полза на бюджета на съдебната власт, по сметка на ЛРС  5/пет/ лв. държавна такса, за евентуално служебно издаване на изпълнителен лист.

 

На основание чл. 24, ал. 3 от НПК ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 308/16г. по описа на ЛРС.

        

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

                                                   

                                                    РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                  СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:  1.

                                                                                          /Г. Г./

                                                                                                2.

                                                                                                  /Р. Р./