ПРОТОКОЛ

                                            гр. Л О М, 16.02. 2017 г.

       Ломски районен съд, гражданска колегия, четвърти граждански състав в публично съдебно заседание на шестнадесети февруари две хиляди и седемнадесета година в състав:

 

                                                           Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

 

при участието на секретар: Д.Ц. сложи за разглеждане ГР.Д. № 1559 по описа за 2016 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване  в 10.30  часа  се явиха:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Съдът, на основание чл.234, ал.1 ГПК като намира, че така постигнатата спогодба за прекратяване на делото не противоречи на закона и добрите нрави,

                                   О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА  постигнатата между страните спогодба както следва:

Упражняването на родителските права по отношение на детето А.А К., роден на *** г., с ЕГН **********, СЕ ПРЕДОСТАВЯТ  на майката М.Б.Т., с ЕГН **********  и местоживеенето на детето да бъде на адреса на майката гр.**************.

 

На бащата  А.А.К. с ЕГН **********, с настоящ адрес *** ОПРЕДЕЛЯ режим на лични контакти всяка първа, трета и четвърта събота и неделя на месеца с преспиване от 9.00ч. на съботния ден до 19.00ч. на неделния ден.

 Ответникът А.А.К. с ЕГН **********, с настоящ адрес ***, се съгласява ДА ЗАПЛАЩА на М.Б.Т., с ЕГН **********,***, като майка и законен представител на малолетното им дете А.А К., роден на *** г., с ЕГН **********, ежемесечна издръжка в размер на 150лв /СТО И ПЕТДЕСЕТ ЛЕВА/, считано от 16.09.2016г., заедно със законната лихва върху всяка просрочена вноска.

 

ОСЪЖДА А.А.К. с ЕГН **********, с настоящ адрес ***, да заплати по сметка на ЛРС държавна такса в размер на 108лв /сто и осем лева/ върху определеният размер на издръжката и 5лв в случай на служебно издаване на изпълнителен лист.

 

ПРЕКРАТЯВА производството по делото.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО относно частта за одобряване на спогодбата за прекратяване на производството не подлежи на обжалване.

 Относно присъдената държавна такса определението подлежи на  обжалване в 7-мо дневен срок от днес с частна жалба пред МОС.