П   Р   И   С   Ъ   Д   А

Гр. Лом, 22.02. 2017 година

 

В   ИМЕТО   НА   НАРОДА

 

Ломският районен съд, VІ наказателен състав, на двадесет и втори февруари две хиляди и седемнадесета година в открито съдебно заседание, при следния състав:

 

                             ПРЕДСЕДАТЕЛ : Боряна Александрова

                                                                           1.М.Х.

                           СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

                                                                        2. Г.Б.

                                  

 

на секретаря: Веселка Младенова в присъствието на прокурор, Ели Лазарова, като разгледа докладваното от съдията Александрова, НОХ Дело  N:261/2016  година по описа за 2016 година, въз основа на закона и доказателствата, след съвещание, съдът:

 

 ПРИСЪДИ:

 

ПРИЗНАВА подсъдимият  Н.Е.И., роден на ***г***, българин, български гражданин, живущ в с.гр.,основно образование,неженен,осъждан, с ЕГН-**********

 за НЕВИНОВЕН

в това, че на 09.02.2015г. в с.Василовци,обл.Монтана, ул.”Димитър Благоев” от №3 до №18, при условията  на повторност в немоловажен случай, след предварителен сговор с П.З.А., А.Л.В.,Л.В. А., О.Л.В. и Г.А. *** и Е.С.А. ***, чрез използване на МПС-л.а.м.”Сеат Съни” с рег.№ ***, собственост на С.Д. *** и техническо средство/ножовка и синджир/, направил опит да отнеме от владението на „БТК”ЕАД-гр.София, чужда движима вещ- 270 метра  междуселищен телефонен кабел, тип ТППБ 200х2х0,6 на стойност 2651,40 лв., без знанието и съгласието на дружеството и с намерение противозаконно да го присвои, като деянието останало недовършено поради независещи от него причини, поради което  на основание чл.304 от НПК го ОПРАВДАВА по повдигнатото обвинение за извършено престъпление по чл.195,ал.1,т.4,5 и 7, във вр.чл.194,ал.1,вр.чл.18,ал.1 от НК.

ПРИСЪДАТА МОЖЕ ДА СЕ ОБЖАЛВА ИЛИ ПРОТЕСТИРА В 15 ДНЕВЕН СРОК, СЧИТАНО ОТ ДНЕС, ПРЕД МОС.

                                                        РАЙОНЕН  СЪДИЯ:

                                                                                      1. М.Х.:

                                                                  СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

                                                                                    2. Г.Б.: