ПРОТОКОЛ

 

гр.Л О М, 12.04.2017 г.

 

Ломският районен съд, наказателна колегия, шести състав в открито съдебно заседание на дванадесети април, две хиляди и седемнадесета година в състав.

Председател:  БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА

Съдебни заседатели:

1.                   Е. И. М.Е. И.М.

 

            при участието на секретар В.М. и прокурор Георги Цветанов, сложи за разглеждане ЧНД № 186 по описа за 2016 год. докладвано от съдията Боряна Александрова.

На именното повикване в 11:30 часа,

……………………….

Съдът след като се запозна с искането на служебния защитник на осъдения и становището на представителя на Районна прокуратура Лом намира, че искането е допустимо и по съществото си основателно. Ноторно известен факт е, че по ЧНД №119 от 2017 г. по описа на съда е депозирана молба от служебния защитник на осъдения за допускане на кумулация и групиране на присъдите му. След справка с бюлетина за съдимост е видно, че такава е извършена  по ЧНД №119/ 2017 г., като по ЧНД 186 от 2017 г. делото е висящо, т.е. искането направено от Районна прокуратура Лом касае същото лице по което вече е извършено групиране.

С оглед изложеното и на основание чл. 289, ал.1 от НПК във вр. с чл. 24, ал.1 т.6 НПК

Съдът

О П Р Е Д Е Л И:

 

ПРЕКРАТЯВА производството по ЧНД № 186 от 2017 г. по описа Районен съд – Лом на основание чл.289,ал.1, вр.чл.24,ал.1,т.6 от НПК.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване или протест с частна жалба в едноседмичен срок считано от днес пред Окръжен съд Монтана.

 

Протоколът приключи в 11.38 ч. и е изготвен в с.з.

                                                             

 РАЙОНЕН СЪДИЯ:

Съдебни заседатели: 1………………

                                                     2.………..

                                                        СЕКРЕТАР: