ПРОТОКОЛ

гр. Л О М, 12.06.2017 г.

 

Ломски районен съд, ТРЕТИ състав, в публично съдебно заседание на дванадесети юни две хиляди и седемнадесета година в състав:

 

                                                             Председател: КАТЯ ЦВЕТАНОВА

 

при участието на секретар: Л. П. и прокурора: В. И., сложи за разглеждане ЧНД № 320 по описа за 2017 год. докладвано от СЪДИЯТА ЦВЕТАНОВА.

 На именното повикване в 13.30 часа  се явиха:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Съдът,

                                            О П Р Е Д Е Л И :

ВЗЕМА мярка за неотклонение “ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА” в досъдебното производство по отношение на обвиняемия П.Й.Й. роден на *** ***, българин, български гражданин, с основно образование, живущ ***, осъждан, с ЕГН **********, обвиняем по ДП № 373/17 г. по описа на РУ гр. Лом, респективно преписка № 709/2017 г. на РП – Лом, считано от 14.15 часа на 12.06.2017 г.            

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на незабавно изпълнение.

         ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване или протест пред Монтански окръжен съд с частна жалба или протест, в три дневен срок от днес.

         В случай на обжалване или протест, съдът насрочва въззивното дело за 16.06.2017 г. в 14.00 часа, за което обвиняемия и защитника му са уведомени от днес.

ДА СЕ уведоми Началник Сектор арести към ОС „ИН“ гр. Монтана, че в случай на жалба и протест следва да се осигури обвиняемия в съдебно заседание пред МОС.

НА ОСНОВАНИЕ чл. 63, ал. 7, т. 1 НПК, да се уведомят близките на задържаното лице, чрез разследващият полицай.

ПРЕПИС от определението да се връчи на задържаното лице и Главен полицай при Сектор арести към ОС”ИН” гр. Монтана.

След влизане в сила на определението, да се изпрати препис от същото на Началник РУ – Лом, за прилагане по досъдебното производство.

ПРЕПИС от определението, след влизането му в сила, ведно с досъдебното производство да се изпрати на ЛРП, за продължаване на действията по разследването.

Протоколът приключи в 14.15 ч. и е изготвен в съдебно заседание.

 

                                                 РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                 СЕКРЕТАР: