ПРОТОКОЛ

гр. Лом, 09.06.2017 г.

Ломският районен съд, ТРЕТИ състав в публично съдебно заседание на девети юни две хиляди и седемнадесета година в състав:

                                            Председател: КАТЯ ЦВЕТАНОВА

                                

при участието на секретар: Л. П. и прокурора В. И., сложи за разглеждане дело НОХ № 312 по описа за 2017 год., докладвано от СЪДИЯТА КАТЯ ЦВЕТАНОВА.

На именното повикване в 09.00 часа се явиха:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал.7 от НПК, съдът

                                                   ОПРЕДЕЛИ:

ОДОБРЯВА постигнатото споразумение от 09.06.2017 г. по НОХД №312/2017 г. по описа на ЛРС, между Районна прокуратура гр. Лом  представлявана от районен прокурор В. И. от една страна и от друга страна адвокат Н. К. от МАК – договорен защитник на подсъдимия В.Ф.Ч. ***, за следното:

По силата на споразумението В.Ф.Ч. роден на *** ***, обл. Монтана, българин, български гражданин, с основно образование, разведен, безработен, осъждан, с ЕГН **********, СЕ ПРИЗНАВА ЗА ВИНОВЕН в това, че на 22.05.2017г. около 09,15 часа в гр. …….“, управлява МПС - мотоциклет марка „Райс“, модел „Експлорер“ 50 GТ с номер на рамата - LВВВ95850АВ663076, неустановена собственост, без да е регистрирано по надлежния ред.

Деянието е извършено виновно и съставлява престъпление по чл.345, ал. 2 във връзка с ал. 1 от НК.

За така извършеното деяние страните се споразумяха наложеното наказание да бъде при условията на чл. 381, ал. 4 от НПК и на основание  чл. 55, ал. 1, т. 2, б.”б” от НК и във връзка с чл. 42а, ал. 2, т. 1 и 2 от НК, налага наказание “ПРОБАЦИЯ”, като определя следните пробационни мерки:

 - Задължителна регистрация по настоящ адрес с явяване и подписване при пробационен служител или определено от него длъжностно лице с периодичност два пъти седмично, за срок от ЕДНА ГОДИНА И ШЕСТ МЕСЕЦА;

- Задължителни периодични срещи с пробационен служител за срок от ЕДНА ГОДИНА И ШЕСТ МЕСЕЦА;

ПРЕКРАТЯВА наказателното производство срещу В.Ф.Ч. ***, подсъдим по НОХ № 312/2017 г. по описа на ЛРС, поради решаване на делото със споразумение.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.

                                                           РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                                              

                                                           СЕКРЕТАР: