ПРОТОКОЛ

гр. Лом, 11.07.2017 г.

Ломският районен съд, ТРЕТИ състав в публично съдебно заседание на единадесети юли две хиляди и седемнадесета година в състав:          

     Председател: КАТЯ ЦВЕТАНОВА                      

при участието на секретар: БОЯНА КОСТОВА и прокурора ВАЛЕРИ ИЛИЕВ, сложи за разглеждане дело НОХ № 116 по описа за 2017 год., докладвано от СЪДИЯТА КАТЯ ЦВЕТАНОВА.

На именното повикване в 10.30 часа се явиха:…………………..

На основание чл. 382, ал.7 от НПК, съдът

                                               ОПРЕДЕЛИ:

ОДОБРЯВА постигнатото споразумение от 11.07.2017 г. по НОХД № 116/2017 г. по описа на ЛРС, между Районна прокуратура град Лом  представлявана от прокурор Валери Илиев от една страна и от друга страна адвокат  П.П. – служебен защитник на подсъдимия А.Б. ***, за следното:

По силата на споразумението А.Б.К. – роден на *** ***, жител и живущ ***, българин, български гражданин, не женен, с основно образование, осъждан, безработен, с ЕГН  ********** СЕ ПРИЗНАВА ЗА ВИНОВЕН в това, че на  02.11.2016г., в град  Вълчедръм, област Монтана, по ул. „България” при управление на лек автомобил „Фолксваген”,модел „Голф”, червен на цвят, си служи с контролни знаци–2 броя регистрационни табели с № ....издадени за друго МПС-за лек автомобил марка „Ситроен 3Х”, собственост на Р.Р.И. ***. 

Деянието е извършено виновно и съставлява престъпление по чл. чл.345 от НК.

За така извършеното деяние страните се споразумяха наложеното наказание да бъде при условията на чл. 381, ал. 4 от НПК и на основание  чл. 54, във връзка с чл.2, ал.2 от НК, налага наказание Глоба в размер на 100.00 /СТО/ лева.

Иззетите веществени доказателства – 2 броя регистрационни табели с ....издадени за друго МПС – за лек автомобил марка „Ситроен 3 Х“ собственост на Р.Р.И. ***  ДА БЪДАТ върнати на собственика от град Монтана, или ако не бъдат потърсени в едногодишен срок, да бъдат унищожени.

ОСЪЖДА подсъдимия А.Б. ***, да заплати по сметка на Национално бюро за правна помощ гр. София за служебния защитник адв. П.П. от МАК.  

ПРЕКРАТЯВА наказателното производство срещу А.Б. ***, подсъдим по НОХ № 116/2017 г. по описа на ЛРС, поради решаване на делото със споразумение.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване или протест…………….

 

Протоколът приключи в 11.25 ч. и се изготви в съдебно заседание.

                                        

РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                      СЕКРЕТАР: