П Р О Т О К О Л

гр. Лом, 21.07.2017 год.

 

 

Ломски районен съд, VІІ- ми съдебен състав, в публично съдебно заседание на двадесет и първи юли, две хиляди и седемнадесета година в състав:

                                                   ПРЕДСЕДАТЕЛ: СОНЯ КАМАРАШКА

 

          Съдебни заседатели:

                                                              Н.З.П.

                                                              О.Х.Е.

 

при участието на секретар АНЕТКА РАНГЕЛОВА и прокурор Валери Илиев при Районна прокуратура гр.Лом, сложи за разглеждане НОХД № 391 по описа за 2017 год. на Районен съд гр. Лом, докладвано от Съдия Камарашка.

 

Откривам съдебното заседание в 14.00 часа.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Съдът на основание чл. 382, ал. 7 от НПК, тъй като представеното споразумение не противоречи на закона и морала

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнато споразумение между страните адв. Р.Б.от АК гр. Монтана в качеството на договорен защитник на подсъдимия С.А.С. с ЕГН **********, роден на ***г***, българин, български гражданин, образование, жив. с. Расово обл. Монтана, ул. „*, не учи, неженен, осъждан, от една страна и от друга страна прокурор при Районна прокуратура гр.Лом Валери Илиев постигнато Споразумение за следното:

Подсъдимия С.А.С. с ЕГН **********, роден на ***г***, българин, български гражданин, образование, жив. с. Расово обл. Монтана, ул. „*, не учи, неженен, осъждан, Е ВИНОВЕН в това на 11.07.2017 г. около 12.50 часа на път III-133км. 69+100 в община Лом, като непълнолетен, но можещ да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си, управлява МПС – мотоциклет марка „Чин Чи” модел QM125 T-R с номер на рама LAEEF4024А910114, неустановена собственост, което не е регистрирано по надлежния ред – поради което и на основание чл.345, ал.2 във вр. с ал.1 във вр. с чл.63, ал.1, т.4 от НК му се ОПРЕДЕЛИ наказание при условията на чл. 55, ал. 1, т. 2, буква ”б” от НК на „ПРОБАЦИЯ” с мерки по чл. 42а, ал. 2, т. 1 във вр. с ал.3, т.1 от НК - „ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС”***, за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА и на осн. чл.42б, ал.1 от НК се определя периодичност на явяване и подписване на подсъдимия пред пробационен служител или определено от него длъжностно лице ДВА ПЪТИ седмично и по чл.42а, ал.2, т.2 във вр. с ал.3, т.1 от НК - „ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПЕРИОДИЧНИ СРЕЩИ С ПРОБАЦИОНЕН СЛУЖИТЕЛ”, за срок от ШЕСТ МЕСЕЦА.

 

ПРЕКРАТЯВА наказателното производство по НОХД № 391/2017 г. по описа на ЛРС, на основание чл. 24, ал. 3 от НПК, поради постигнато и одобрено от съда споразумение за решаване на делото.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО, на основание чл. 382, ал. 9 от НПК, е окончателно и съгласно чл. 383, ал. 1 от НПК, има последици на влязла в сила присъда.

 

 

Протоколът приключи в 15.15 часа и е изготвен в съдебно заседание.

 

 

       ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

 

СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:

                                                                                                                                                                                                    Н. П./

 

 

                                                                                                                                                                                                     /О. Е. /

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                СЕКРЕТАР: