ПРОТОКОЛ

град Лом, 11.10.2017 година

Ломски районен съд, ПЪРВИ състав в публично съдебно заседание на единадесети октомври две хиляди и седемнадесета година в състав

                             Председател: НИНА КАМЕНОВА

 

при участието на секретар: БОЯНА КОСТОВА

сложи за разглеждане Гражданско дело № 1804 по описа за 2017 година докладвано от съдия КАМЕНОВА.

На именното повикване в 9.20 часа се явиха:…………

СЪДЪТ, като взе предвид, че така постигнатото между страните споразумение не противоречи на закона и добрите нрави, в него страните уреждат всички процесни отношения между тях и на основание чл.127, ал.1 от СК

О П Р Е Д Е Л И:

ОДОБРЯВА постигнатото между страните споразумение, съгласно което:

1.      Малолетното дете в.т.д, с ЕГН: ********** ще живее при майката С.Р.С., с ЕГН: ********** на адрес ***.

2.    Упражняването на родителските права по отношение на малолетното дете в.т.д, с ЕГН: ********** се предоставят на майката - С.Р.С., с ЕГН: **********.

3.    Бащата Т.Г.Д., с ЕГН: **********, има право на лични отношения с детето в.т.д, с ЕГН: **********, като контактите ще се осъществяват по следния начин: взема със себе си детето от адреса на майката всяка втора и четвърта събота и неделя от месеца, като го взема със себе си в 10.00 часа в събота и го връща в 17.00 часа в неделя, с преспиване при бащата, както и 20 дни през лятната ваканция и 10 дни през зимната или пролетната ваканция, през време, което не съвпада с основния платен годишен отпуск на майката.

4.    Бащата Т.Г.Д. ще взема детето в.т.д за Коледните празници всяка нечетна година, за Новогодишните празници всяка четна година.

5.     Извън посочения режим на контакти бащата може да вижда детето в удобно за него време, след предварително уведомяване на майката и получаване на съгласието и.

6.    ОСЪЖДА бащата Т.Г.Д., с ЕГН: **********,*** ДА ЗАПЛАЩА месечна издръжка на детето в.т.д, с ЕГН: ********** чрез нейната майка и законен представител С.Р.С., с ЕГН: ********** на адрес *** в размер на 115.00 /Сто и петнадесет/ лева месечно, считано от влизане в сила на настоящото споразумение, платима до всяко 10-то число на текущия месец, до настъпване на причини и условия, водещи до изменението или прекратяването й.

ОСЪЖДА Т.Г.Д., с ЕГН: **********,***, ДА ЗАПЛАТИ по сметка на Районен съд град Лом държавна такса в размер на 82.80 лева  (осемдесет и два лева и осемдесет стотинки лева).

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д. № 1804/2017 година по описа на Районен съд - Лом.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване подлежи на обжалване с частна жалба пред МОС, в едноседмичен срок от днес.

Протоколът е изготвен в съдебно заседание.

Заседанието приключи в 9.50 часа.

                                      ПРЕДСЕДАТЕЛ:

                                      СЕКРЕТАР: