ПРОТОКОЛ

 

гр.Л О М, 12.04.2017 г.

 

Ломският районен съд, наказателна колегия, шести състав в открито съдебно заседание на дванадесети април, две хиляди и седемнадесета година в състав.

Председател:  БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА

Съдебни заседатели:

1.                   Е. И. М.Е. И.М.

 

            при участието на секретар В.М. и прокурор Георги Цветанов, сложи за разглеждане ЧНД № 119 по описа за 2016 год. докладвано от съдията Боряна Александрова.

На именното повикване в 11:00 часа,

……………………….

Съгласно разпоредбите на чл. 25, ал.1 във вр. с чл. 23 от НК, когато едно лице е извършило няколко отделни престъпления, преди да е имало влязла в сила присъда за което и да е от тях, съдът, са налице условията за групиране на същото, поради което водим от горното и на основание чл.306, ал.1 НПК,

Съдът

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

На основание чл. 25, ал.1 във вр. с чл. 23, ал.1 от НК ОПРЕДЕЛЯ на осъдения Д.Л.И., българин, български гражданин, с основно образование, неженен, осъждан, от с.Черно поле, обл.Видин с ЕГН ********** ЕДНО ОБЩО НАКАЗАНИЕ измежду наложените му по НОХД №287 от 2016 г. по описа на Районен съд гр. Белоградчик с което му е наложено наказание 6 /шест/ месеца „лишаване от свобода“ и по НОХД №67 от 2017 г. по описа на Районен съд - Лом с което му е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 7 /седем/ месеца – ефективно, като ОПРЕДЕЛЯ НАЙ-ТЕЖКОТО от тях, а именно 7 /седем/ месеца „лишаване от свобода“ което следва да изтърпи ефективно при първоначален „строг режим“ на изтърпяване наказанието в затвор.

На основание чл. 24 от НК УВЕЛИЧАВА така определеното общо наказание 7 /седем/ месеца „лишаване от свобода“ с още 1 /един/ месец „лишаване от свобода“, което да изтърпи в затвор при първоначален „строг режим“ .

На основание чл. 25, ал.2 от НК ЗАЧИТА времето което Д.Л.И. изтърпяното до момента наказание по НОХД №287 от 2016 г. на Районен съд – Белоградчик, считано от 03.01.2017 г.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок считано от днес пред Окръжен съд Монтана.

 

 

Протоколът приключи в 11.15 ч. и е изготвен в с.з.

 

                                                             

 РАЙОНЕН СЪДИЯ:

Съдебни заседатели: 1………………

                                              

      2.………..

                                              

 

                                                               СЕКРЕТАР: