П Р О Т О К О Л

 

гр.Лом, 21.04.2017 г.

 

ЛОМСКИ районен съд Наказателно отделение, шести състав в публично съдебно заседание на двадесет и първи април, две хиляди и седемнадесета година в  състав

Председател: БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА 

 

при участието на секретар: В.М. и прокурор Ели Лазарова,

сложи за разглеждане НЧД № 211 по описа за 2017 година, докладвано от съдия Александрова.

На именното повикване в 10:30 часа, се явиха:

…………………………………………….

ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ молбата за изменение на мярката за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека по отношение на П.Г.С. роден на *** ***, българин, български гражданин, осъждан, понастоящем се намира в сл. арест гр.Монтана, живущ ***, с ЕГН ********** наложена на обвиняемия по ДП № 117/2017 г. по описа на РУ гр.Лом.

ПОТВЪРЖДАВА мярката за неотклонение „задържане под стража“ взета по отношение на П.Г.С. с определение от 13.03.2017 г. по НЧД №99/2017 г. на ЛРС.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване или протест с частна жалба в тридневен срок считано от днес пред МОС, като в случай на жалба или протест насрочва делото пред въззивната инстанция на 24.04.2017 г. от 14.00 часа, за която дата страните да се считат известени в днешното с. з.

На основание чл. 65, ал. 6 от НПК, ОПРЕДЕЛЯ двумесечен срок от влизане в сила на настоящото определение в който обвиняемият няма право за внасяне на ново искане за изменение на мярката за неотклонение „задържане под стража“.

……..

 

Протоколът приключи в 10.40 ч. и е изготвен в с.з.

 

                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                     СЕКРЕТАР: