ПРОТОКОЛ

гр. Л О М, 18.04.2017 г.

 

Ломски районен съд, наказателна колегия, четвърти наказателен състав в публично съдебно заседание на осемнадесети април две хиляди и седемнадесета година в състав:

 

 

                                                      Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

 

при участието на секретар: Д.Ц. и прокурора: ЕЛИ ЛАЗАРОВА сложи за разглеждане  НОХД № 189 по описа за 2017 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване  в 14.00  часа  се явиха:             

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

                            О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. Н.В. от МАК в качеството на защитник на подсъдимия Н.В.Д. ***,  от една страна и от друга страна  прокурор при ЛРП Ели Лазарова Споразумение за следното:        

 

           Подсъдимият Н.В.Д. роден на ***г. в гр. *****, българин, български гражданин, с основно образование, с постоянен адрес ***, адрес ***, неженен, безработен, осъждан, с ЕГН ********** Е ВИНОВЕН в това, че на 05.04.2017 год. около 12:00 часа на път 1132 при км.11+500 с посока на движение с. Аспарухово, обл.Монтана упрявлявал лек автомобил марка „Опел”, модел „Вектра” с рама № WOL0JBF1911019815 с български регистрационни табели за временно движение № 970 Н 316, собственост на К. А. И. от гр. *********, обл. Монтана, което не е регистрирано по надлежния ред, поради което и на основание чл. 345, ал. 2, във вр. с ал. 1 от НК, при условията на чл. 55, ал.1, т.2, б.“б“ от НК МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ наказание “ПРОБАЦИЯ “ със следните пробационни мерки:

1./ “ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС” ЗА СРОК ОТ 2/ДВЕ/ ГОДИНИ, с явяване и подписване пред пробационен служител 2 /два/ пъти седмично.

2./ “ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПЕРИОДИЧНИ СРЕЩИ С ПРОБАЦИОНЕН СЛУЖИТЕЛ”,  ЗА СРОК ОТ 2/ДВЕ/ ГОДИНИ.

 

Веществените доказателства по делото – 2бр. рег.табели 970Н316 се отнемат в полза на държавата, като следва да се изпратят на ОД на МВР гр.Монтана за унищожаване.

 

На основание чл. 24, ал. 3 от НПК ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 189/17г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

 

 

                                                    РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

 

На ДП не е взета Мярка за неотклонение на подсъдимия Н.В.Д..

Протоколът приключи в 14.45ч. и е изготвен в съдебно заседание.

 

 

 

                                                                         РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                                              СЕКРЕТАР: