ПРОТОКОЛ

гр. Лом, 21.09.2017 г.

 

Ломски районен съд, наказателна колегия, пети състав, в публично съдебно заседание на двадесет и първи септември, две хиляди и седемнадесета година, в състав:

                                                       Председател: АЛБЕНА МИРОНОВА

 

при участието на секретар: РУМЯНА ДИМИТРОВА, и прокурор: ЕЛИ ЛАЗАРОВА, сложи за разглеждане НОХД  № 495 по описа за 2017 год. докладвано от съдия МИРОНОВА.

На именното повикване в 13.34 часа се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

                             О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. Н.А.от МАК в качеството на защитник на подсъдимия А.Д.А. *** от една страна и от друга страна прокурор Ели Лазарова, Споразумение за следното:

 

Подсъдимият А.Д.А., роден на *** ***, живущ ***, българин, български гражданин, с основно образование, женен, безработен, осъждан с ЕГН ********** Е ВИНОВЕН  в това, че  на 09.09.2017 г. към 16,00 часа в с.Трайково област Монтана,по ул. „Христо Смирненски”, управлявал моторно превозно средство – мотопед, тип „Скутер” с основен бял цвят, с неустановена марка,с  рама № MD398C2TRWC023633, което не е регистрирано по надлежния ред, поради което и на основание чл.345 ал.2 във връзка с ал.1 пр.”второ”,във връзка с чл.36 и  във вр. с чл.54 от НК, МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ НАКАЗАНИЕ  ГЛОБА в полза на Държавата в размер на 500 /петстотин/ лева.

 

По досъдебното производство по отношение на подсъдимия А.Д.А. със снета по делото самоличност, няма иззети веществени доказателства, които да подлежат на отнемане и не е взета мярка за неотклонение.

 

               На основание чл. 24, ал. 3 от НПК  ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 495/17 г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

Протоколът приключи в 14.40 ч. и се изготви в съдебно заседание.

 

 

                                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

 

                                                      СЕКРЕТАР: