О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

Гр. Лом, 20.06.2017 год.

 

Районен съд гр.Лом, VІІ- ми съдебен състав, в закрито съдебно заседание на двадесети юни, две хиляди и седемнадесета година, в състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: Соня Камарашка

 

Като разгледа докладваното от съдията гр.дело № 187/2017 год., по описа на съда, за да се произнесе взе предвид следното:

 

          Гражданското производство е образувано по предявен иск от Н.А.В. с ЕГН **********,***, чрез адв. Ц.Б. от САК със съдебен адрес:***,оф.32, против Община гр.Лом, обл. Монтана, чрез представляващия Кмета П.П., с правно основание по чл.49 във вр. с чл.45 от ЗЗД за имуществени и неимуществени вреди, вследствие на неспазване на изискванията за безопасност при ползване, поддържане и контрол на площадките за игра в случая пързалка разположена в Дунавски парк в гр.Лом, съгл. Наредба №1 от 12.01.2009год. за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра.

          С Определение от 03.05.2017 год. съдът е оставил делото без движение, като е указал на ищцата чрез адвокат Б. от САК на посоченият съдебен адрес да уточни процесуалната легитимация на ищеца и внесе съответните държавни такси.

          Съобщението е редовно връчено и получено от пълномощника на ищцата адвокат Б. от САК на посоченият съдебен адрес – лично на 18.05.2017 год., видно от изисканите обяснения от призовкар при СГС, приложени по делото, ведно със справка от САС и копие от работна книга на призовкаря.

          На ищцата са разяснени последиците от неизпълнението на дадените от съда указания по отстраняване нередовностите на молбата в указания срок.

          Указаният от съда срок е изтекъл, без да е поискано продължаването му и без да са изпълнени указанията на съда.

 

Предвид изложеното и на осн. чл. 129, ал. 4, вр. ал. 3 ГПК, съдът

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д. № 187/2017 год. по описа на Районен съд гр.Лом.

 

Определението подлежи на обжалване с частна жалба, пред Окръжен съд Монтана, в едноседмичен срок от съобщението на ищцата.

 

                                                                                  Районен съдия: