П Р И С Ъ Д А

гр. Лом,  26.04.2017 год.

 

В  И М Е Т О     Н А    Н А Р О Д А

 

ЛОМСКИЯТ  РАЙОНЕН  СЪД,  на двадесет и шести април, две хиляди и  седемнадесета  година, в открито съдебно заседание, в следния  състав:

    ПРЕДСЕДАТЕЛ:     АЛБЕНА МИРОНОВА

                СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: Г.Б.

                                                                   Г.Г.,

 

При участието на  секретаря Р.Д. и прокурора ЕЛИ ЛАЗАРОВА, като  разгледа докладваното от съдия  МИРОНОВА НОХД №   57  по описа за 2017 год., въз основа на закона и доказателствата по делото,

П Р И С Ъ Д И:

П Р И З Н А В А

С.А.К., роден на *** ***, българин, български гражданин, с начално образование, не женен, не работи, осъждан с ЕГН: **********, за НЕВИНЕН в това, че на 06.02.2017 год., в с. Крива бара, обл. Монтана, при условията на опасен рецидив, чрез разрушаване на преграда, здраво направена за защита на имот, направил опит да отнеме от владението на В.Г.И. ***, чужди движими вещи – 1 бр. паровъздушен клапан за бойлер, с размер ½, 1 бр. тръба, 17 см., с размер ½, 1 бр. предпазител за налягане, с размер ½, 3 бр. трипътника с размер ½, 3 бр. колена с размер ½, 1 бр. холендер за водомер – ¾, 1 бр. муфа с размер ¾, 2 бр. нипела с размер ¾, 6 бр. нипела с размер ½, 2 бр. спирателни крана с размер ½, 1 бр. спирателен кран с размер ¾, 1 бр. плоча от котлон, средна по размер, 1 бр. диск за рязане на метал с размер ф300, алуминиева тръба с дължина 50 см., с размер ½, , бр. „S“-образен преход от ½ на 1/3 и 1 бр. тръба от душ-батерия на обща стойност 50,20 лв., без знанието и съгласието на собственика и с намерение противозаконно да ги присвои, като деянието останало недовършено поР. независещи от дееца причини, поР. което и на основание чл. 304 НПК, го ОПРАВДАВА по повдигнатото обвинение по 196, ал. 1, т. 2, във вр. с чл. 195, ал. 1, т. 3, във вр. с чл. 194, ал. 1, във вр. чл. 18, ал. 1 от НК.  

 

          Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок от днес пред Окръжен съд Монтана, по реда на ГЛ. ХХІ от НПК.

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ:            

 

 СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ:   1.

 

                    / Г.Б. /

                             

 

                              2.

 

                              / Г.Г. /