П Р И С Ъ Д А

гр.Лом, 06.04.2017 год.

 

В   ИМЕТО   НА   НАРОДА

 

Ломският  районен  съд,  наказателна  колегия  в  открито  заседание   на  шести април две  хиляди и седемнадесета   година  в  състав:

 

                             ПРЕДСЕДАТЕЛ:    Боряна Александрова

 

при секретаря  В.М. , в присъствието на Районен прокурор Росен Станев ,   като разгледа докладвано  от съдията Александрова БП НОХД № 161 по описа за 2017 година на ЛРС и въз основа на доказателствата и закона,

                          

П Р И С Ъ Д И:

         

 ПРИЗНАВА  подсъдимият С.К.Ц.–роден на *** година, в гр. Белоградчик, обл. Видин; живущ ***; с основно образование; безработен;женен; българин; български гражданин; осъждан; ЕГН: **********, В  Т О В А ,  Ч Е  : на 28.03.2017г. в с.Якимово, обл.Монтана си служи с контролни знаци – регистрационни табели с означение ***, предназначени за лек автомобил „Опел” „Вектра”, собственост на П.Л.М. от гр.Монтана, като ги е монтирал на л.а. „Нисан”, „Съни” с номер на рама ***, без регистрация в РБългария – престъпление по чл.345,ал.1 от НК,

  поради което на основание чл.345, вр. чл.54 от НК му налага наказание „ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА” за срок от 6/шест/ месеца, което на основание чл.58а, ал.1 от НК НАМАЛЯ с 1/3 и го ОСЪЖДА на наказание ”ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА” за срок от 4(четири) месеца, при първоначален „Строг” режим на изтърпяване в Затвор.

 

Описаните в обвинителния акт веществени доказателства- два броя регистрационни табели с обозначение М 1262 АН, да бъдат изпратени в сектор Пътна Полиция – ОД-МВР-Монтана.

 

Присъдата може да се обжалва или протестира пред МОС в 15 дневен срок от днес.

                                     

 

РАЙОНЕН  СЪДИЯ: