П Р О Т О К О Л

гр. Лом, 15.08.2017 г.

 

Ломски районен съд, VІІ - ми съдебен състав, в публично съдебно заседание на петнадесети август, две хиляди и седемнадесета година в състав:

 

                                                              Председател:СОНЯ КАМАРАШКА

 

                                  Съдебни заседатели: 1. Е.И.М.

                                                                           2. Р.Г.Р.

 

при участието на секретар: АНЕТКА РАНГЕЛОВА и Районен прокурор Р. Станев, сложи за разглеждане ЧНД № 410 по описа за 2017год. докладвано от Съдия Камарашка.

 

На именното повикване в 10.30 часа., на основание чл. 271, ал. 1 от НПК съдът провери явилите се и призовани лица, както следва:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

О П Р Е Д Е Л И :

На осн. чл.25, ал.1 във вр. с чл.23, ал.1 от НК ОПРЕДЕЛЯ по отношение на осъденият И.В.Л. роден на ***г***, българин, български гражданин, основно образование, жив. с. Черни връх, обл. Монтана, ***, неженен, осъждан, с ЕГН **********, към настоящия момент изтърпява наказание „Лишаване от свобода” по влязла в сила присъда в Затвора гр.Враца ЕДНО ОБЩО НАКАЗАНИЕ измежду наложеното му по НОХД №375/2016год.; НОХД №19/2017год.; НОХД №226/2017год. и НОХД №125/2017год. всички по описа на Районен съд гр.Лом, в размер на НАЙ-ТЕЖКОТО от тях - по НОХД №226/2017год. по описа на ЛРС от ДВЕ ГОДИНИ „ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА”, което да бъде изтърпяно ефективно при първоначален „СТРОГ” режим на изтърпяване, на осн. чл.57, ал.1, т.2, буква „б” от ЗИНЗС

На осн. чл.24 от НК УВЕЛИЧАВА така определеното общо наказание с ЧЕТИРИ МЕСЕЦА или осъденият И.В.Л. с ЕГН ********** със снета по делото самоличност следва да изтърпи НАКАЗАНИЕ от Две години и четири месеца „ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА”, при първоначален „СТРОГ” режим на изтърпяване.

На основание чл.25, ал.2 от НК съдът ПРИСПАДА при изтърпяване на така определеното общо НАЙ-ТЕЖКО наказание изтърпяната част от наложеното на осъденият И.В.Л. с ЕГН ********** наказание  по НОХД № 375/2016г. по описа на ЛРС, считано от 04.01.2017г. до влизане на настоящето Определение в законна сила.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд гр.Монтана в 7 дневен срок от днес по реда на Глава 22 от НПК.

 

След влизане в сила на определението препис от него да бъде изпратен на Началника на Затвора - Враца и на Районна прокуратура гр.Лом за сведение и изпълнение, както и на Бюро съдимост при ЛРС за отбелязване в съответният бюлетин за съдимост.

Протоколът приключи в 11.15ч. и е изготвен в съдебно заседание.

                                                    ПРЕДСЕДАТЕЛ:

                                                         1. Е. М.

                                                                                 2. Р. Р.

                                                                         СЕКРЕТАР: