П Р О Т О К О Л

гр. Лом, 15.08.2017 г.

 

Ломски районен съд, VІІ - ми съдебен състав, в публично съдебно заседание на петнадесети август, две хиляди и седемнадесета година в състав:

 

                                                              Председател:СОНЯ КАМАРАШКА

 

                                  Съдебни заседатели: 1. Е.И.М.

                                                                           2. Р.Г.Р.

 

при участието на секретар: АНЕТКА РАНГЕЛОВА и Районен прокурор Р. Станев, сложи за разглеждане ЧНД № 411 по описа за 2017год. докладвано от Съдия Камарашка.

 

На именното повикване в 9.30 часа., на основание чл. 271, ал. 1 от НПК съдът провери явилите се и призовани лица, както следва:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

На осн. чл.25, ал.1 във вр. с чл.23, ал.1 от НК ОПРЕДЕЛЯ по отношение на осъденият К.Р.М. - роден на *** ***, с постоянен адрес ***, с начално образование, българин, български гражданин, не учи, безработен, неосъждан, с ЕГН **********, ЕДНО ОБЩО НАКАЗАНИЕ измежду наложеното му по НОХД №375/2016год.; НОХД №226/2017год. и НОХД №125/2017год. всички по описа на Районен съд гр.Лом, в размер на НАЙ-ТЕЖКОТО от тях – „ПРОБАЦИЯсъс следните пробационни мерки: по чл. 42а, ал. 2, т. 1 във вр. с ал.3, т.1 от НК - „ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС”***, за срок от ЕДНА ГОДИНА, като на осн. чл.42б, ал.1 от НК се определя периодичност на явяване и подписване на осъденият пред пробационен служител или определено от него длъжностно лице ДВА ПЪТИ седмично и по чл.42а, ал.2, т.2 във вр. с ал.3, т.1 от НК -„ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПЕРИОДИЧНИ СРЕЩИ С ПРОБАЦИОНЕН СЛУЖИТЕЛ”, за срок от ЕДНА ГОДИНА.

На основание чл.25, ал.2 от НК съдът ПРИСПАДА при изтърпяване на така определеното общо НАЙ-ТЕЖКО наказание изтърпяната част от наложеното на осъденият К.Р.М. с ЕГН ********** наказание по НОХД № 375/2016г. по описа на ЛРС, считано от 12.01.2017г. до влизане на Определението в законна сила.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд гр.Монтана в 7 дневен срок от днес по реда на Глава 22 от НПК.

 

След влизане в сила на определението препис от него да бъде изпратен на ГД „Изпълнение на наказанията“ РС „ИН“ – Монтана, Пробационна служба звено – Лом и на Районна прокуратура гр.Лом за сведение и изпълнение, както и на Бюро съдимост при ЛРС за отбелязване в съответният бюлетин за съдимост.

Протоколът приключи в 10.15ч. и е изготвен в съдебно заседание.

                                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ:

                                                         1. Е. М.

                                                                                 2. Р. Р.

                                                                                   СЕКРЕТАР: