П  Р  И  С   Ъ   Д   А

 

Гр. Лом, 01.11.2017 година

 

В   ИМЕТО   НА   НАРОДА

 

Ломският районен съд, първи наказателен състав в открито съдебно заседание на първи ноември  две хилядна и седемнадесета година, в състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: Н. КАМЕНОВА

 

 

при секретар: Боянка Костова и в присъствието на прокурор ЕЛИ ЛАЗАРОВА, като разгледа докладваното от съдия- докладчика, Н. Каменова, НОХ Дело N: 574/ 2017 година по описа за 2017 година, въз основа на закона и доказателствата, съдът:

 

П Р И С Ъ Д И :

 

ПРИЗНАВА подсъдимият В.Й.К.,  роден на *** ***, с настоящ адрес,***, със средно образование, българин, български гражданин, не женен, работещ, реабилитиран, ЕГН:**********, ЗА ВИНОВЕН  в това, че на 18.10.2017 година, около 15:20 часа, в *********, управлявал моторно превозно средство – лек автомобил, марка „****, модел ****, с рама ****, което не е регистрирано по надлежния ред /с поставени германски регистрационни табели с № ****с изтекъл срок на валидност/поради което и на основание чл.345, ал.2, във вр. с ал.1 от НК, КАТО НА ОСНОВАНИЕ чл. 78а, ал. 1  НК ГО ОСВОБОЖДАВА ОТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ с налагане на  АДМИНИСТРАТИВНО НАКАЗАНИЕ – ГЛОБА в размер на 1000 лева/ хиляда лева/ в полза на Държавата по бюджета на РС, гр.Лом.

ПРИСЪДАТА МОЖЕ ДА СЕ ОБЖАЛВА ИЛИ ПРОТЕСТИРА ПРЕД МОС В 15 ДНЕВЕН СРОК, СЧИТАНО ОТ ДНЕС.

 

 

 

                       

                                       ПРЕДСЕДАТЕЛ: