Закрито съдебно заседание от 17.01. 2018 година

 

Р А З П О Р Е Ж Д А Н Е

 

АЛБЕНА МИРОНОВА, в качеството си на и.ф.Председател на РС – гр. Лом,  след като се запознах с материалите по НОХД № 31/2018 година по описа на ЛРС, установих, че са налице основанията на чл. 43, т. 3 НПК.

 

            Делото е образувано по внесен в ЛРС Обвинителен акт против В.А.И., Р.П. Р., И.Й.И. и В.Н.Л.,***, за престъпление по чл. 202, ал. 1, т. 1 и 2, вр. чл. 201 от НК.

Производството е разпределено и докладвано на всички съдии, разглеждащи наказателни  и граждански  производства в Районен съд, гр. Лом, които при предпоставките на чл.  29, ал. 2 НПК, са се самоотвели от разглеждане на същото.

Тъй като няма състав, които да разгледа производството в Районен съд, гр. Лом, поради самоотвода на всички съдии, намирам, че при предпоставките на чл. 43, т. 3 НПК, НОХД № 31/2018 година по описа на ЛРС, следва да бъде изпратено на  ВКС за постановяване разглеждането му от  друг равен по степен съд.

По изложените съображения, съдът:

 

Р  А  З  П  О  Р  Е  Д  И Х :

 

ПРЕКРАТЯВАМ съдебното производство по НОХД № 31/2018 година, по описа на РС, гр. Лом – поради невъзможност да се сформира състав, който да разгледа делото.

 

ИЗПРАЩАМ делото ВКС за определяне на друг, равен по степен съд, който да разгледа делото.

 

 

 

И.ф. ПРЕДСЕДАТЕЛ:

/Албена Миронова/