ПРОТОКОЛ

                                            гр. Л О М, 26.04. 2018 г.

       Ломски районен съд, гражданска колегия, втори граждански състав в публично съдебно заседание на двадесет и шести април две хиляди и осемнадесета година в състав:

 

                                                           Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

 

при участието на секретар: ДАНИЕЛА ЦЕНКОВА  сложи за разглеждане  ГР.Д. №  289  по описа за 2018 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване  в  9.00   часа  се явиха:

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Съдът, на основание чл.234, ал.1 ГПК като намира, че така постигнатата спогодба за прекратяване на делото не противоречи на закона и добрите нрави,

                            

 

                                       О П Р Е Д Е Л И :

 

          ОДОБРЯВА  постигнатата между страните спогодба, по силата на която:

 

    1. Присъдената издръжка, която ответникът Б.К.Ц. *** с ЕГН ********** е заплащал до сега на малолетната си дъщеря В.Б.Ц., чрез нейната майка и законен представител В.П.А. в размер на 80/Осемдесет/лв. месечно СЕ УВЕЛИЧАВА на 130лв /Сто и тридесет лева/ месечно, считано от деня на завеждане на настоящето гражданско дело 13.02.2018г. ведно със законната лихва върху тази сума за всяка една просрочена месечна вноска.

ОСЪЖДА Б.К.Ц. *** с ЕГН ********** да заплати по сметка на ЛРС д.т. в размер на 36лв /тридесет и шест лева/ върху увеличеният размер на присъдената издръжка.

ПРЕКРАТЯВА производството по делото.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО относно частта за одобряване на спогодбата за прекратяване на производството не подлежи на обжалване.