ПРОТОКОЛ

                                            Град Л О М, 04.04.2018

Ломски районен съд, Първи състав, в публично съдебно заседание на четвърти април две хиляди и осемнадесета година в състав:

                                                            Председател: НИНА КАМЕНОВА

 

при участието на секретар: БОЯНА КОСТОВА сложи за разглеждане гражданско дело № 3094 по описа за 2017 година докладвано от съдията КАМЕНОВА.

На именното повикване в 10:00 часа  се явиха:

====================

СЪДЪТ, като взе предвид, че така постигнатото между страните споразумение не противоречи на закона и добрите нрави, в него страните уреждат всички процесни отношения между тях и на основание чл.234 от ГПК, съдът:

О П Р Е Д Е Л И:

ОДОБРЯВА постигнатата между страните спогодба, съгласно която:

1.С.Й.Е. с ЕГН ********** се съгласява да заплаща на Ц.Е.М. с ЕГН **********, като майка и законен представител на малолетния С.С.Й. с ЕГН **********  - ПО 200.00 /двеста/ лева. месечна издръжка, вместо присъдените по гр. д. № 611/2016 г. по описа на Районен съд гр. Лом по 120 лв., начиная от датата на завеждане на исковата молба – 04.12.2017 г., до настъпване на законните причини за изменение или прекратяване на издръжката, ведно със законната лихва върху всяка просрочена вноска от датата на падежа до окончателното издължаване.

2. С.Й.Е. с ЕГН ********** се съгласява да заплати на Ц.Е.М. с ЕГН **********, като майка и законен представител на малолетната С.С.Й. с ЕГН **********, сумата от 250 лв. разноски по делото, платими до 31.12.2018 г.

3. На основание чл. 78, ал. 9 от ГПК С.Й.Е. с ЕГН ********** се съгласява да заплати в полза на РС Лом, сумата от  57.60 лв. ДТ за увеличения размер на издръжката, а така също и сумата от 5 лева в случай на служебно издаване на изпълнителен лист.

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.д. № 3094/2017 година по описа на Районен съд – Лом, на основание чл. 234 от ГПК.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване подлежи на обжалване с частна жалба пред МОС, в едноседмичен срок от днес.

 

Протоколът е изготвен в съдебно заседание.

 

Заседанието приключи в 10.35 часа.

                                     

                                          ПРЕДСЕДАТЕЛ:

                                      СЕКРЕТАР: