ПРОТОКОЛ

 

гр.Л О М, 12.07.2018 г.

 

Ломският районен съд, гражданска колегия, четвърти състав в открито съдебно заседание на дванадесети юли, две хиляди и осемнадесета година в състав.

Председател:  БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА

 

при участието на секретар Веселка Младенова,

сложи за разглеждане Гражданско дело № 512 по описа за 2018 год. докладвано от съдията Боряна Александрова.

На именното повикване в 09.30 часа се явиха:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. Съдът като взе предвид изявленията на страните, условията на така постигната спогодба не противоречи на закона и морала и на основание чл.234, ал.1 от ГПК

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

ОДОБРЯВА постигната между К.Ц.П., ЕГН **********,*** от една страна и Л.К.С., ЕГН **********,***,  спогодба по гр.дело №512 от 2018 г. по описа на Районен съд Лом за следното:

1.Страните са съгласни и няма спор, родителските права по отношения на малолетното им дете А. К. Ц., роден на ***г. в гр.Лом, с ЕГН  **********, да се упражняват от майката Л.К.С., като негов законен представител.

            2.По отношение на режима на лични контакти на бащата К.Ц.П. с малолетното му дете, страните се споразумяха за следното:

            2.1.Бащата К.Ц.П., с ЕГН **********   ще има режим на лични контакти с малолетното си дете А. К. Ц. с ЕГН  **********, всяка първа и трета събота и неделя от месеца с преспиване, считано от 9.30 часа на съботния ден до 18.00 часа на неделния ден.

            2.2.През летния сезон месеците юли и август малолетното дете А. К. Ц., с ЕГН  ********** ще има лични контакти с баща си К.Ц.П., с ЕГН **********, през една седмица от понеделник до неделя включително от 9.30 на ден понеделник до 18.00 часа на неделния ден, считано от втората седмица на м.юли до изтичането на месец август. По този начин малолетното дете няма да губи контакт, с който и да било от родителите си за дълъг период от време.

            3. Страните по настоящото производство се споразумяха, че при допълнителни уговорки между тях малолетното дете А. К. Ц., с ЕГН ********** на коледните празници ще бъде при единия родител, а на новогодишните – при другия.

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.дело №512 от 2018 г. по описа на Районен съд Лом.

Определението за прекратяване на производството е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

Протоколът приключи в 09.38 ч. и е изготвен в с.з.

 

 

                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                    

СЕКРЕТАР: