ПРОТОКОЛ

 

гр.Л О М, 12.07.2018 г.

 

Ломският районен съд, гражданска колегия, четвърти състав в открито съдебно заседание на дванадесети юли, две хиляди и осемнадесета година в състав.

Председател:  БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА

 

при участието на секретар Веселка Младенова, сложи за разглеждане Гражданско дело № 792 по описа за 2018 год. докладвано от съдията Боряна Александрова.

На именното повикване в 11.00 часа се явиха:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. Съдът като се запозна с представената в днешното съдебно заседание спогодба намира, че не противоречи на закона и морала и на основание чл.234, ал.1 от ГПК

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

ОДОБРЯВА постигната между В.К.Н., с ЕГН ********** и Р.Д.Ф., с ЕГН ********** спогодба с която :

 

1.Р.Д.Ф., с ЕГН **********,*** се съгласява и се задължава да заплаща ежемесечна издръжка  за малолетното си дете А.Р.Ф., с ЕГН ********** на В.К.Н., с ЕГН **********, в качеството и на нейна майка и законен представител в размер на 130 /сто и тридесет/лева, считано от момента на подаване на исковата молба в съда.

         2. Р.Д.Ф., с ЕГН ********** се съгласява да заплати на В.К.Н., с ЕГН **********, в качеството и на нейна майка и законен представител на малолетното им дете А.Р.Ф., с ЕГН ********** издръжка за минал период на основание чл.149 от СК, считано от 04.01.2018г. до депозирането на исковата молба в съда по настоящото производство в размер на 130 /сто и тридесет/лв. месечно.

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.дело №792 от 2018 г. по описа на Районен съд Лом.

Определението за прекратяване на производството е окончателно и не подлежи на обжалване.

ОСЪЖДА Р.Д.Ф., с ЕГН ********** да заплати държавна такса по сметката на ЛРС в размер на 93 /деветдесет и три/ лв. за първоначално присъдената издръжка.

ОСЪЖДА Р.Д.Ф., с ЕГН ********** да заплати държавна такса по сметката на ЛРС в размер на 25 /двадесет и пет/ лв. за присъдена издръжка за минало време.

 

Протоколът приключи в 11.10 ч. и е изготвен в с.з.

 

                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                    

СЕКРЕТАР: