ПРОТОКОЛ

гр. Л О М, 06.07.2018 г.

Ломски районен съд, наказателна колегия, втори наказателен състав в публично съдебно заседание на шести юли две хиляди и осемнадесета година в състав:                                                        

                    Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

при участието на секретар: Л. П. и прокурора ГЕОРГИ Ц., сложи за разглеждане НОХД № 303 по описа за 2018 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване в 10.45 часа се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

                                 О П Р Е Д Е Л И :

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. К. Г. от МАК, в качеството на служебен защитник на подсъдимия Д.П.К. ***, от една страна и от друга страна прокурор при ЛРП Георги Ц. Споразумение, за следното:

Подсъдимият Д.П.К. роден на ***г***, българин, български гражданин, начално образование, живущ ***, неженен, безработен, осъждан, с ЕГН **********, Е ВИНОВЕН В ТОВА, че

На 20.06.2018 година около 05,10 часа в село Якимово, област Монтана по улица „Георги Д.” управлява МПС лек автомобил марка „Фолксваген” модел „Поло” с рама ……., негова собственост, без да е регистрирано по надлежен ред-съгласно Наредба № І-45 от 24.03.2000 г. за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторни превозни средства и ремаркета, теглени от тях и реда за предоставяне на данни за регистрирани пътни превозни средства, поради което и на основание чл. 345, ал. 2, във вр с ал. 1 НК, при условията на чл. 54, ал. 1 от НК, МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ НАКАЗАНИЕ «ЧЕТИРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА», като на основание чл.66, ал.1 от НК, изпълнението на така определеното наказание СЕ ОТЛАГА с изпитателен  срок от ТРИ години.

На основание чл. 381, ал. 5, т. 4 от НПК, във вр. чл. 67, ал. 1 от НК, възпитателната работа по отношение на условно осъдения подсъдим Д.П.К., СЕ ВЪЗЛАГА на районен инспектор при РУ гр. Лом на района по местоживеене на подсъдимия.

На основание чл. 24, ал. 3 от НПК, ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 303/2018 г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

Протоколът приключи в 11.30ч. и е изготвен в съдебно заседание.

                                                             

                                                          РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                           

                                                                        СЕКРЕТАР: