ПРОТОКОЛ

гр. Л О М, 12.07.2018 г.

Ломски районен съд, наказателна колегия, втори наказателен състав в публично съдебно заседание на дванадесети юли две хиляди и осемнадесета година в състав:

                                                        Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

 

при участието на секретар: ЛЮБОМИРА ПЕТРОВА и прокурора ЕЛИ ЛАЗАРОВА, сложи за разглеждане НОХД № 313 по описа за 2018 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване в 10.30 часа се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

            На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

                                    

                                О П Р Е Д Е Л И :

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. Н. Г. от МАК, в качеството на служебен защитник на подсъдимия С.К.Ц. ***, от една страна и от друга страна прокурор при ЛРП Ели Лазарова Споразумение, за следното:

Подсъдимият С.К.Ц. роден на ***г. в гр. Белоградчик, българин, български гражданин, основно образование, живущ на адрес ***, неженен, безработен, осъждан, с ЕГН **********, Е ВИНОВЕН В ТОВА, че на 28.06.2018 година, около 13:00 часа, в с. Якимово, обл. Монтана, на ул. “Отец Паисий“ с посока ул. “8-ми конгрес“, управлявал лек автомобил, марка „Фолксваген“, модел „Голф“ с рама № WVWZZZ1HZNW024110, което не е регистрирано по надлежния ред, съгласно Наредба № I-45 от 24.03.2000 година за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторните превозни средства и ремаркета, теглени от тях, и реда за предоставяне на данни за регистрираните пътни превозни средства, поради което и на основание чл. 345, ал. 2, във вр. с ал. 1 от НК, при условията на чл. 54 НК, МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ наказание «ПЕТ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА», което да бъде изтърпяно ефективно при първоначален «строг» режим, на основание чл. 57, ал. 1, т. 2, б. «б» от ЗИНЗС.

На основание чл. 24, ал. 3 от НПК, ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 313/2018 г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

Протоколът приключи в 11ч. и е изготвен в съдебно заседание.

                                                             

                                                          РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                           

                                                                        СЕКРЕТАР: