О  П  Р  Е  Д  Е  Л  Е  Н  И  Е

 

                             

                                                   

 

                                

                                           гр.Лом, 04.10.2018г.

 

 

         Ломски районен съд, втори граждански състав, в закрито съдебно заседание на четвърти октомври две хиляди и осемнадесета година, в състав:

 

                                                                       ПРЕДСЕДАТЕЛ : Б.СЛАВЧЕВА

 

 

         след като изслуша докладваното от съдията Славчева гр.д. № 3281/17г. по описа на ЛРС, за да се произнесе взе предвид следното :

 

 

       Производството е образувано по Искова молба на В.П.М. с ЕГН **********о***, чрез пълномощника си адв.Н.В. от МАК с постоянен адрес: *** и Е.П.Ц. с ЕГН ********** *** против: Р.В.Р. с ЕГН ********** ***, С.В.Д. с ЕГН ********** ***, М.В.Д. с ЕГН ********** ***, Р.Н.Н. с ЕГН ********** ***, Ю.Р.Н. с ЕГН ********** ***, Н.В.С. с ЕГН ********** ***, Р.Л.Р. с ЕГН ********** ***, Т.А.Б. с ЕГН ********** ***, К.В.Р. с ЕГН ********** ***, А.Р.Р. с ЕГН ********** ***, Х.Б.М. с ЕГН ********** ***, Б.Б.М. с ЕГН ********** ***, Г.Р.Г. с ЕГН ********** ***,  Л.Р.Г. с ЕГН ********** ***, Х.Б.Р. с ЕГН ********** ***, Р.Б.И. с ЕГН ********** ***, Ц.Т.К. с ЕГН ********** ***, А.Т.Т. с ЕГН ********** ***, П.С.С. с ЕГН ********** ***, В.Р.В. с ЕГН ********** ***, Д.Р.В. с ЕГН ********** ***, Г.И.Г. с ЕГН ********** ***, К.И.Г. с ЕГН ********** ***, ДАФИНКА К.Д. с ЕГН ********** ***, Г.К.Г. с ЕГН ********** ***, С.С.Г. с ЕГН ********** ***, В.В.Б. с ЕГН ********** ***, Б.В.С. с ЕГН ********** ***, Б.Н.Г. с ЕГН ********** ***, Ц.Б.Ц. с ЕГН ********** ***, И.Б.П. с ЕГН ********** ***, Н.Б.Ц. с ЕГН ********** ***, М.Б.Ц. с ЕГН ********** ***, В.К.К. с ЕГН ********** ***, Г.Й.Г. роден 1943 Чехия, М.В.А. с ЕГН ********** ***, А.Л.А. с ЕГН ********** ***, Д. А. А.с ЕГН ********** ***, С.А.К. с ЕГН ********** ***, Б.В.С. с ЕГН ********** ***, Ц.С.К. с ЕГН ********** ***, Ц.Б.Р. с ЕГН ********** ***, С.Б.Г. с ЕГН ********** ***, В.М.Й. с ЕГН ********** ***, Й.М.Й. с ЕГН ********** ***, Д. Г. Г. с ЕГН ********** ***, Т.Г.Т. с ЕГН ********** *** предявен иск за делба на недвижими имоти.

        С Разпореждане от 18.01.2018г. съдът е постановил размяна на книжа по реда на чл.131 от ГПК.

        С Молба с вх.№ 12828 от 14.08.2018г. по описа на ЛРС, ищеца В.П.М. *** е оттеглил предявения иск за делба.

           Съдът намира, че са налице законовите предпоставки за прекратяване на образуваното производство, на осн. чл.232 от ГПК, поради оттегляне на иска от страна на ищеца.

             В предвид на горното, съдът

 

 

 

                                        О П Р Е Д Е Л И :

 

 

         ПРЕКРАТЯВА на осн. чл.232 от ГПК производството по гр.д. № 3281/17г.  по описа на ЛРС, поради постъпила молба от ищеца В.П.М. с ЕГН ********** ***, с която последния оттегля предявеният от него иск за делба.

 

        Определението може да се обжалва пред МОС, с частна жалба, в едноседмичен срок от съобщението на страните.

 

 

                                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ :