ПРОТОКОЛ

 

гр. Л О М, 16.02.2018 г.

 

Ломски районен съд, наказателна колегия, втори наказателен състав в публично съдебно заседание на шестнадесети февруари  две хиляди и осемнадесета година в състав:

 

 

                                                    Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

 

при участието на секретар: ДАНИЕЛА ЦЕНКОВА и прокурора: РАЙНА П. сложи за разглеждане  НОХД № 83 по описа за 2018 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване  в 9.30 часа  се явиха:                                   

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

 

 

               На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

                                      О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. К.Г. от МАК в качеството на защитник на подсъдимия Р.М. *** от една страна и от друга страна  прокурор при ЛРП Райна П. Споразумение за следното:

 

Подсъдимият Р.М.В.  роден на ***г***,  българин, български гражданин,  основно  образование, жив. *****, неженен, безработен, неосъждан, с  ЕГН ********** ***, за времето от ноември 2015 година до 10.02.2016 година, без да сключи граждански брак е живял на съпружески начала със ненавършилата 14 години Б. К. Л., родена на *** година, като съжителството е продължило и след навършването на 14 годишна възраст от Любенова, до декември 2016 година, поради което на основание чл.191, ал.3 във вр. ал.1 от НК при условията на чл.55, ал.1, т.1 от НК МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ наказание «ШЕСТ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА», като на основание чл.66, ал.1 от НК, изпълнението на така определеното наказание СЕ ОТЛАГА с изпитателен  срок от ТРИ години.

 

         На основание чл. 67, ал.2 от НК възпитателната работа по отношение на условно осъдения подсъдим Р.М. *** СЕ ВЪЗЛАГА на полицейски инспектор, отговарящ за района по местоживеене на подсъдимия.

 

 

         На основание чл.24, ал.3 от НПК ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 83/18г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.                  

                                                                               РАЙОНЕН СЪДИЯ: