ПРОТОКОЛ

 

гр. Л О М, 19.04.2018 г.

 

Ломски районен съд, наказателна колегия, втори наказателен състав в публично съдебно заседание на деветнадесети април две хиляди и осемнадесета година в състав:

 

 

                                                    Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

 

                                                 Т.Г.Т.

                          Съдебни заседатели:

                                                                И.Л.И.

 

при участието на секретар: ДАНИЕЛА ЦЕНКОВА и прокурора: РАЙНА ПЕТРОВА сложи за разглеждане  НОХД № 94 по описа за 2018 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване  в 9,30часа  се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

                                 О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. Н. А.  от МАК в качеството на защитник на подсъдимата Д.В.С. *** от една страна и от друга страна прокурор при ЛРП Райна Петрова Споразумение за следното:

 

Подсъдимата  Д.В.С. родена на ***г. в гр. Лом, българка, българска гражданка, начално образование, неомъжена,  жив. с. *****, безработна, осъждана, с ЕГН ********** Е ВИНОВНА в това, че на 11.12.2017 г.  в с.***** в условията на опасен рецидив отнела от владението на Ц.Г.С. ***, чужди движими вещи- сумата 60,00 лева, без негово знание и съгласие, с намерението противозаконно да ги присвои, поради което и на основание  чл.196, ал.1, т.1, във вр.с чл.194, ал.1 и във вр.с чл.29, ал.1, буква „б”  от НК при условията на чл.55 от НК И СЕ ОПРЕДЕЛЯ наказание “ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА”, което да бъде изтърпяно ефективно, при първоначален „строг” режим на изтърпяване на основание чл.57, ал.1, т.2, б.“б“ от ЗИНЗС.

 

На основание чл.189, ал.1 от НПК подсъдимата Д.В.С. със снета по делото самоличност следва да заплати по сметката на Националното Бюро за правна помощ гр.София адвокатско възнаграждение на определения от АС-Монтана и назначен за неин защитник адв. П.П. от МАК.

 

         На основание чл.24, ал.3 от НПК ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 94/18г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.