ПРОТОКОЛ

 

гр. Лом, 17.04.2018 г.

 

Ломски районен съд, наказателна колегия, трети състав, в публично съдебно заседание на седемнадесети април, две хиляди и осемнадесета година, в състав:

                                                          Председател: АЛБЕНА МИРОНОВА

 

при участието на секретар: РУМЯНА ДИМИТРОВА, прокурор: РОСЕН СТАНЕВ, сложи за разглеждане НОХД  № 154 по описа за 2018 год. докладвано от съдия МИРОНОВА.

На именното повикване в 11.00 часа се явиха:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

                             О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. А.Л. *** в качеството на защитник на подсъдимия В.Р.Р. *** от една страна и от друга страна прокурор Росен Станев, Споразумение за следното:

 

Подсъдимият  В.Р.Р. роден на *** ***, **********, българин, български гражданин, със средно-специално образование, неженен, безработен, осъждан, с ЕГН **********

Е ВИНОВЕН  в това, че  на 24.02.2017 година в с. Буковец, област Монтана извършил непристойни действия /нанесъл удари в областта на лицето и блъскал главата на А., като крещял и я обиждал/, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, поради което и на основание чл.325, ал.1 от НК, МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ наказание „ПРОБАЦИЯ“, като на основание чл. 42а, ал.1 и ал.2, т.1, т.2 във вр. с ал.3, т.1 във вр. с чл.42б, ал.1 и ал.2 от НК се налагат следните пробационни мерки: „Задължителна регистрация по настоящ адрес“ за срок от 6 /шест/ месеца с явяване и подписване пред пробационен служител два пъти седмично и „Задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за срок от 6 /шест/ месеца, с периодичност два пъти седмично, както и ОБЩЕСТВЕНО ПОРИЦАНИЕ“, което да бъде изпълнено чрез прочитане по местния радиовъзел в *******.

По делото няма направени разноски .

На основание чл. 24, ал. 3 от НПК ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 154/2018г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

 

 

                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ: