ПРОТОКОЛ

 

гр.Л О М, 26.04.2018 г.

 

Ломският районен съд, гражданска колегия, четвърти състав в открито съдебно заседание на двадесет и шести април, две хиляди и осемнадесета година в състав.

Председател:  БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА

 

при участието на секретар Веселка Младенова, сложи за разглеждане Гражданско дело № 226 по описа за 2018 год. докладвано от съдията Боряна Александрова.

На именното повикване в 9.30 часа се явиха:

……………..

 

Съдът след като изслуша становището на страните и се запозна с представената в днешното съдебно заседание спогодба намира, че същата не противоречи на закона и морала, поради което

 

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

 

ОДОБРЯВА постигнатата между страните спогодба, с която родителските права по отглеждане и възпитаване на малолетното дете Галина Арсенова Генчова родена на *** г. с ЕГН ********** се предоставят на А.Г.А. *** с ЕГН **********.

Т.М.М. *** с ЕГН ********** има право на лични контакти с детето всяка първа и трета събота и неделя от месеца с преспиване във времето от 10.00 часа на съботния ден до 18.00 часа в неделя и 30 дни през лятото, които да не съвпадат с платения  годишен отпуск на бащата.

Т.М.М. *** с ЕГН ********** ще заплаща на А.Г.А. *** с ЕГН ********** като баща и законен представител на  Галина Арсенова Генчова родена на *** г. с ЕГН ********** месечна издръжка в размер на 160.00 лева, считано от месец април 2018 г. до настъпване на причини и условия за нейното прекратяване или изменение. Издръжката ще бъде превеждана на бащата по MONEYGRAM или УЕСТЪР ЮНИОН БЪЛГАРИЯ ежемесечно.

 

 

ОСЪЖДА Т.М.М. *** с ЕГН ********** да заплати по сметката ЛРС сума в размер на 115, 20 лв. представляващи държавна такса.

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр. дело №226 от 2018 г. по описа на Районен съд Лом поради постигната от страните спогодба на основание чл.234 ГПК.

 

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване на производството подлежи на обжалване с частна жалба в едноседмичен срок пред МОС, считано от днес.

 

Протоколът приключи в 09.47 ч. и е изготвен в с.з.

 

                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                     СЕКРЕТАР: