О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

гр. Лом, 11.05.2018 год.

 

Ломският районен съд, ІІІ-ти състав, в закрито заседание на единадесети май,   две хиляди и  осемнадесета година в състав:      

ПРЕДСЕДАТЕЛ: Албена Миронова,

като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 2272 по описа за 2017 година и за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Делото е образувано по иск с правно основание  чл. 32, ал. 2 ЗС, предявен от Б.С.Т., ЕГН **********,***, срещу: К.Н.И. и В.К.И.,*** и С.И.А., със съгласието на неговият баща и законен представител И.А. ***, за разпределение на ползването на недвижим имот.

Делото е насрочено в съдебно заседание за 27.03.2018 год., отложено е за  03.05.2018 год., като и в двете открити съдебни заседания не е даден ход на делото поради нередовно призоваване на един от ответниците, поради което е отложено за следващо съдебно заседание на 04.06.2018 год.

След приключване на последното открито съдебно заседание, с молба от 07.05.2018 год. ищцата е заявила, че оттегля иска и моли производството по делото да бъде прекратено.

В молбата е направено и искане да й бъдат върнати приложени, неконкретизирани доказателства.

Съдът приема, че се касае за оттегляне на иска.

Искането е направено преди да е даван ход на делото,  поради което е налице хипотезата на чл. 232 ГПК и делото следва да бъде прекратено, без да е необходимо съгласието на ответниците.

Предвид изложеното,  съдът

О П Р Е Д Е Л И :

ПРЕКРАТЯВА производството по гр. дело № 2272 по описа за 2017 година на РС – Лом, поради ОТТЕГЛЯНЕ на иска.

 

Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред Окръжен съд Монтана в едноседмичен срок от съобщаването му на страните.

 

 

Районен   съдия: