ПРОТОКОЛ

гр. Л О М, 27.06.2018 г.

Ломски районен съд, наказателна колегия, втори наказателен състав в публично съдебно заседание на двадесет и седми юни две хиляди и осемнадесета година в състав:

                                                        Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

при участието на секретар: Л. П. и прокурора РАЙНА ПЕТРОВА, сложи за разглеждане НОХД № 287 по описа за 2018 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване в 11.00 часа се явиха:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

                                 О П Р Е Д Е Л И :

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. Р. Б. от МАК, в качеството на служебен защитник на подсъдимата М.О.К. ***, от една страна и от друга страна прокурор при ЛРП Райна Петрова Споразумение, за следното:

Подсъдимата М.О.К. родена на *** г. в гр. Пловдив, българка, българска гражданка, средно образование, живуща на адрес ***, неженена, безработна, неосъждана, с ЕГН **********, Е ВИНОВНА В ТОВА, че

На 14.06.2018г около 12,00ч в гр. Лом, обл. Монтана на път II-81, км 144+8 на КПП „Кошовете“, с посока на движение за гр. Монтана е управлявала моторно превозно средство- лек автомобил, марка „Ауди“, модел „А6“, с рама № …….., собственост на Б. Б. И. от гр. В., обл. Монтана, което не е регистрирано по надлежния ред - съгласно Наредба I-45 от 24.03.2000г за регистрацията, отчета, пускането в движение и спирането от движение на моторни превозно средства и ремаркета, теглени от тях / автомобила е с поставени временни регистрационни табели с …. с изтекъл срок на валидност на 08.10.2016г., поради което и на основание чл. 345, ал. 2, вр. с ал. 1 НК, при условията на чл. 55, ал. 1, т. 2, б. „б“ от НК, Й СЕ ОПРЕДЕЛЯ НАКАЗАНИЕ „ПРОБАЦИЯ" със следните пробационни мерки по чл. 42а, ал.2, т.1 и 2 от НК, а именно:

1./ “ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС” ЗА СРОК ОТ 6/ШЕСТ/ МЕСЕЦА, с явяване и подписване пред пробационен служител или определено от него длъжностно лице 2 /два/ пъти седмично.

2./ “ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПЕРИОДИЧНИ СРЕЩИ С ПРОБАЦИОНЕН СЛУЖИТЕЛ”,  ЗА СРОК ОТ 6/ШЕСТ/ МЕСЕЦА.          

На основание чл. 24, ал. 3 от НПК, ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 287/2018 г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

Протоколът приключи в 12ч. и е изготвен в съдебно заседание.

                                                            РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                           

                                                                        СЕКРЕТАР: