ПРОТОКОЛ

гр. Л О М, 09.10.2018 г.

 

Ломски районен съд, наказателна колегия, втори наказателен състав в публично съдебно заседание на девети октомври две хиляди и осемнадесета година в състав:

                                                    Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

 

 при участието на секретар: Л. П. и прокурора ЕЛИ ЛАЗАРОВА, сложи за разглеждане НОХД № 427 по описа за 2018 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване в 10.00 часа  се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

                                 О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. Н.А. от МАК в качеството на защитник на подсъдимия В.И.Д. *** от една страна и от друга страна прокурор при ЛРП Ели Лазарова, Споразумение, за следното:

Подсъдимият В.И.Д. роден на *** г. в гр. Лом, българин, български гражданин, средно образование, постоянен и настоящ адрес:***, неженен, работещ във фирма ….., осъждан, с ЕГН: **********, Е  ВИНОВЕН в това, че

На 26.09.2018 година около 15,40 часа на път ІІІ-818 на разклона за с. Ботево, община Вълчедръм, обл. Монтана, управлявал МПС - лек автомобил, марка „Фолксваген”, модел „Бора“, с поставени  регистрационни табели №18М1698, рама № WVWZZZ1JZXW442440, двигател – без номер, което не е регистрирано по надлежния ред съгласно Наредба № 1-45 от 24.03.2000 г. за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторни превозни средства и ремаркета, теглени от тях, поради което и на основание чл. 345, ал. 2 във връзка с  ал. 1 НК, при условията на чл. 54 НК вр. чл. 36 НК, МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ наказание «ГЛОБА» в размер на 1 000лв /хиляда лева/, която да заплати в полза на Държавата.

        На основание чл. 24, ал. 3 от НПК, ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД №427/18 г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

         Протоколът приключи в 10.20ч. и е изготвен в съдебно заседание.

          

                                                           РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                 СЕКРЕТАР: