ПРОТОКОЛ

 

гр. Лом, 17.01.2019 г.

 

Ломският районен съд, наказателна колегия, трети състав в публично съдебно заседание на седемнадесети януари, две хиляди и деветнадесета година в състав:

    

Председател: БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА

 

при участието на секретар: Веселка Младенова

и прокурор Росен Станев,

сложи за разглеждане НОХД № 510 по описа за 2018 год., докладвано от съдия БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА.

На именното повикване в 14:00 часа се явиха:

 

…………………………………………………………………………..

                  ОПРЕДЕЛИ:

                  

         ОДОБРЯВА постигнатото споразумение подписано от представителя на Районна прокуратура Лом  в лицето на прокурор Росен Станев и адв. Л.Г. *** за следното:

Подсъдимият Подсъдимият К.П.К. живущ ***, род. на *** ***, българин, бълг. гражданин, неженен, неосъждан,  с ЕГН **********, Е ВИНОВЕН в това, че:

За времето от 16.01.2018г. до 31.08.2018г. в гр.Лом, обл. Монтана, като пълнолетно лице, без да е сключил граждански брак заживял съпружески с лице от женски пол, ненавършила 16 годишна възраст – непълнолетната С.Я.П.от гр. Лом, обл.Монтана, родена на ***г. – поради което на основание чл.191, ал.1 от НК МУ НАЛАГА наказание „лишаване от свобода“  за срок от ТРИ месеца, като на основание чл.66, ал.1 НК изпълнението на наложеното наказание се отлага с тригодишен изпитателен срок.

На основание чл.381, ал.5, т.4 от НПК във вр. с чл.67, ал.1 НК възпитателната работа по отношение на условно осъдения подсъдим К.П.К. се възлага на районен инспектор при РУ Лом, отговарящ за района по местоживеене на подсъдимия.

ОСЪЖДА подсъдимият К.П.К. живущ ***, с ЕГН ********** да заплати сума в размер на 5 (пет) лева по сметката на РС Лом за евентуално издаване на изпълнителен лист.

 

ОДОБРЕНОТО споразумение представлява неразделна част от настоящото определение.

ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД №510 от 2018 г. поради постигнато от страните и одобрено от съда споразумение, на основание чл.24, ал.3 НПК.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.

 

 

ПРОТОКОЛЪТ се изготви в съдебно заседание, което приключи в 14.24 часа.

 

 

                                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                    

 

 

 

                                                                    СЕКРЕТАР: