ПРОТОКОЛ

гр. Лом, 21.03.2019 г.

 

Ломски районен съд, гражданска колегия, първи състав, в публично съдебно заседание на двадесет и първи март, две хиляди и деветнадесета година, в състав:

                             Председател: АЛБЕНА МИРОНОВА

 

при участието на секретар: РУМЯНА ДИМИТРОВА, сложи за разглеждане Гр. д.  № 2174 по описа за 2018 год. докладвано от съдия МИРОНОВА.

На именното повикване в 11.00 часа се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Съдът, като намира, че са налице предпоставките на чл. 234 ГПК

                             О П Р Е Д Е Л И :

ОДОБРЯВА  постигнатата между страните спогодба както следва:

Определя се следният режим на лични отношения на детето  К.Ц. М. с ЕГН **********, родено на *** г. в **** и бащата Ц.М.Г. с ЕГН ********** ***, като бащата има право да вижда и взема детето К.Ц. М. с ЕГН **********, всяка първа и трета събота и неделя от месеца от 09.00 ч. на събота до 19.00 ч. в неделя, с преспиване, както и 15 /петнадесет дни/ дни в годината, които да не съвпадат с платения годишен отпуск на майката.

За празниците страните се споразумяват следното: На нечетните коледни празници детето К.Ц. М. с ЕГН ********** ще бъде с майката, а на нечетните новогодишни - с бащата, на четните коледни празници детето да бъде с бащата, на четните новогодишни - с майката.

На основание чл.78, ал.9 ГПК на ищеца да се върне сумата от 25 лв., половината от внесената държавна такса на посочена от него банкова сметка.

***.д. № 2174/2018 г. по описа на ЛРС, като спогодено.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ.

ПРОТОКОЛЪТ приключи в 11.33 ч. и се изготви в съдебно заседание.

 

                                       РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                    СЕКРЕТАР: