ПРОТОКОЛ

 

гр.Л О М, 28.03.2019 г.

 

Ломският районен съд, наказателна колегия, трети състав в открито съдебно заседание на двадесет и осми март, две хиляди и деветнадесета година в състав.

 

Председател:  БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА

 

            при участието на секретар Веселка Младенова

и прокурор Росен Станев,

сложи за разглеждане ЧНД № 118 по описа за 2019 год. докладвано от съдията Боряна Александрова.

На именното повикване в 11:00 часа, се явиха:

……………………………………………………….

На осн. чл.25, ал.1 във вр. с чл.23, ал.1 от НК ОПРЕДЕЛЯ ЕДНО ОБЩО НАКАЗАНИЕ измежду наложените на подсъдимият А.Н.П.  със снета по делото самоличност : по НОХД № 257/18г. по опис на ЛРС , наказанието наложено му НОХД 162/19г. СРС и НОХД № 26/190г. ЛРС, а именно НАЙ-ТЕЖКОТО ОТ ТЯХДВЕ ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА“, което да бъде изтърпяно ефективно при първоначален „строг режим“, на осн. чл.57, ал.1, т.2, б.“б“ от ЗИНЗС.

 

         На осн. чл.25, ал. 2 от НК ПРИСПАДА при изпълнение на определеното общо наказание „ДВЕ ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА“ времето от 30.11.2018г. , когато същият е в Затвора Враца.

          На основание чл.59, ал.1 НК приспада времето, през което осъденият А.П. е бил задържан за срок от 24 часа с постановление на СРП, както и времето през което спрямо него е била взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване или протест в 15 дневен срок от днес пред МОС, по реда на гл. ХХІ.

ПРЕПИС от определението след влизането му в сила да се изпрати на ЛРП за сведение както и на БС при ЛРС за отбелязване в съответния бюлетин за съдимост и Затвора гр.Враца.

 

Протоколът приключи в 11:32 ч. и се изготви в съдебно заседание.

 

                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                                                  СЕКРЕТАР: