ПРОТОКОЛ

 

гр. Лом, 20.02.2019 г.

 

Ломският районен съд, наказателна колегия, трети състав в публично съдебно заседание на двадесети февруари, две хиляди и деветнадесета година в състав:

 

 

Председател: БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА

 

Съдебни заседатели:

1.Г.И.Б.

2. О.Х.Е.

 

при участието на секретар: Веселка Младенова

и прокурор Ели Лазарова,

сложи за разглеждане НОХД № 26 по описа за 2019 год., докладвано от съдия БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА.

На именното повикване в 14:00 часа се явиха:

 

…………………………………………………………………………..

                  ОПРЕДЕЛИ:

                  

         ОДОБРЯВА постигнатото споразумение подписано от представителя на Районна прокуратура Лом  в лицето на прокурор Ели Лазарова и адв. Н.А. *** за следното:

Подсъдимият А.Н.П. роден на *** ***, българин, български гражданин, с основно образование, неженен, осъждан, живущ ***, понастоящем в Затвора гр. Враца с ЕГН **********, Е ВИНОВЕН в това, че:

На 15.09.2018 година в гр.Лом, на площад „Свобода” около 19,00 часа, при условията на опасен рецидив, отнел чужда движима вещ – един брой мобилен телефон марка „Нокиа”,  модел „1866” на  стойност 50,00 лева, от владението на Б.Л.Б.от гр.Лом, негова собственост, без съгласието му, и с намерение противозаконно да го присвои, поради което на основание чл. 196, ал.1, т.1, във връзка с чл.194 ал.1 във връзка  с чл.29, ал.1, б.”А” и буква „Б” във връзка с чл.55 ал.1 т.1 от НК МУ НАЛАГА наказание ЕДНА ГОДИНА лишаване от свобода, което да изтърпи при „строг“ режим на изтърпяване при условията на чл.57, ал.1, т.2, б.“б“ от ЗИНЗС

 

ОСЪЖДА подсъдимият А.Н.П. живущ ***, понастоящем в Затвора гр. Враца с ЕГН ********** да заплати сума в размер 35,19 лв. по сметката на ОД МВР Монтана и 5 (пет) лева по сметката на РС Лом за евентуално издаване на изпълнителен лист.

 

ОДОБРЕНОТО споразумение представлява неразделна част от настоящото определение.

 

ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД №26 от 2019 г. поради постигнато от страните и одобрено от съда споразумение, на основание чл.24, ал.3 НПК.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.

 

ПРОТОКОЛЪТ се изготви в съдебно заседание, което приключи в 15:15 часа.

                                            

        РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

Съдебни заседатели:1…………………

 

                                                                       2…………………

 

 

                             СЕКРЕТАР: