ПРОТОКОЛ

 

гр. Лом, 13.06.2019 г.

 

Ломски районен съд, наказателна колегия, първи състав, в публично съдебно заседание на тринадесети юни, две хиляди и деветнадесета година, в състав:

                                                          Председател: АЛБЕНА МИРОНОВА

 

 

при участието на секретар: РУМЯНА ДИМИТРОВА, прокурор: РАЙНА П.А, сложи за разглеждане НОХД  № 159 по описа за 2019 год. докладвано от съдия МИРОНОВА.

На именното повикване в 9.30 часа се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

                             О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. П.П.от АК - Монтана в качеството на защитник на подсъдимия С.С.С. *** от една страна и от друга страна прокурор Райна П.а, Споразумение за следното:

 

Подсъдимият С.С.С. роден на *** ***, българин, български гражданин, жител и живущ ***, с основно образование, не женен, работи сезонна работа,  осъждан, с ЕГН ********** Е ВИНОВЕН в това, че на 19.01.2019г., около 10.00 часа в **********  управлявал моторно превозно средство – лек автомобил марка „Пежо“,модел „306“ с рама № ************** ,собственост на Н.Г.Н.  с ЕГН ********** от ****, което не е регистрирано по надлежния ред съгласно  Наредба  I-45 от 24.03.2000 год. за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на МПС и ремаркета, теглени от тях и реда за предоставяне на данни за регистрираните ППС, поради което и на основание чл.345 ,ал.2, във вр.с ал.1 от НК, във връзка с чл.54 от НК, по втората алтернатива на предвиденото в чл.345, ал.2 във вр.с ал.1 от НК ГО ОСЪЖДА на наказание ГЛОБА в размер на 1000 / ХИЛЯДА / лева в полза на държавата.

Веществени доказателства по делото няма.

По делото няма направени разноски.

На основание чл. 24, ал. 3 от НПК ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 159/2019 г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

…………………………………………………………………………..

Протоколът приключи в 10.20 ч. и се изготви в съдебно заседание.

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ:/п/

 

   СЕКРЕТАР:/п/