ПРОТОКОЛ

 

 

гр.Л О М, 08.10.2019 г.

 

 

Ломският районен съд, гражданска колегия, трети състав в открито съдебно заседание на осми октомври, две хиляди и деветнадесета година в състав.

 

 

Председател:  БОРЯНА АЛЕКСАНДРОВА

 

 

при участието на секретар Веселка Младенова, сложи за разглеждане Гражданско дело № 1378 по описа за 2019 год. докладвано от съдията Боряна Александрова.

На именното повикване в 15.00 часа се явиха:

……………………………………………………….

О П Р Е Д Е Л И:

 

ОДОБРЯВА спогодба между Д.И.Т. с ЕГН ********** със съгласието на своята майка и законен представител С.Д.И. с ЕГН ********** и И.И.Т. с ЕГН ********** страни по гр. дело № 1378 от 2019 г. по описа на Районен съд Лом, на основание чл.234, ал.1 от ГПК, съгласно която:

И.И.Т. с ЕГН ********** се задължава да заплаща по 150.00 (сто и петдесет) лева месечна издръжка на Д.И.Т. с ЕГН ********** със съгласието на своята майка и законен представител С.Д.И. с ЕГН **********, считано от 01.08.2019 г. ведно със законната лихва за това до настъпване на правни последици за прекратяване или изменение на същата.

ОСЪЖДА И.И.Т. с ЕГН ********** да заплати държавна такса по сметката на Районен съд Лом в размер на 32.40 лева

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр.дело №1378 от 2019 г. по описа на Районен съд Лом, на основание чл. 234, ал. 1 ГПК, поради постигната между страните спогодба.

Определението за прекратяване подлежи на обжалване с частна жалба пред ОС Монтана в едноседмичен срок от днес.

 

 

Протоколът приключи в 15.20 ч. и е изготвен в с.з.

 

                                     РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                    

СЕКРЕТАР: