П Р О Т О К О Л

гр. Лом, 18.10.2019 г.

 

Ломски районен съд, ІV – ти съдебен състав в публично съдебно заседание на осемнадесети октомври две хиляди и деветнадесета година в състав:

 

                                                              ПРЕДСЕДАТЕЛ: ИВАН ЙОРДАНОВ

 

при участието на секретар: Анетка Рангелова и прокурора Иван Карагьозов сложи за разглеждане НОХД № 440 по описа за 2019 год. докладвано от съдия Йорданов.

 

На именното повикване в 13.30 часа се явиха:

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Съдът като взе предвид събраните доказателства по делото, намира че същото, съгласно разпоредбата на чл.382, ал.7 от НПК не противоречи на закона и морала, тъй като наложеното наказание е правилно индивидуализирано с оглед обществената опасност на деянието и дееца, поради което следва да бъде одобрено, поради, което

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. А.А. ***, в качеството на договорен защитник на обвиняемият Е.К.Б. *** от друга страна прокурор при Районна прокуратура гр. Лом Иван Карагьозов споразумение за следното:

Обвиняемият Е.К.Б.  роден на *** г. в гр. Лом, българин, български гражданин, с начално образование, безработен, осъждан, с постоянен адрес:***, с ЕГН **********, Е ВИНОВЕН в това, че: На 11.06.2019 год.около 20.30 часа в гр. Вълчедръм, обл. Монтана, по ул. „Отец Паисий”” си служи с табела с регистрационен номер издадена за друго превозно средство като управлява МПС - лек автомобил марка „Фолксваген”, модел „Голф” с номер на рама ****с поставени на него регистрационни табели с № **** издадени за лек автомобил ВАЗ 2108, което деяние съставлява престъпление по чл.345, ал.1 от НК, поради което и на по чл. 345, ал.1 във връзка с чл. 54 от НК, му СЕ ОПРЕДЕЛЯ наказание „ГЛОБА“ в размер на 1000,00 лв. /хиляда лева и нула стотинки/ платима в полза на държавата

На основание чл. 53, ал.1 от НК, веществените доказателства – регистрационна табела с рег. № СА 1512 ВС, ОТНЕМА в полза на държавата и изпратеща в сектор ПП при ОДМВР-Монтана.

ПРЕКРАТЯВА наказателното производство по НОХД № 440/2019г. по описа на ЛРС, на основание чл. 24, ал. 3 от НПК, поради постигнато и одобрено от съда споразумение за решаване на делото.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

 

                                                    РАЙОНЕН СЪДИЯ: