П Р О Т О К О Л

гр. Лом, 24.10.2019 г.

 

Ломски районен съд, четвърти съдебен състав в публично съдебно заседание на двадесет и четвърти октомври две хиляди и деветнадесета година в състав:

 

                                                                ПРЕДСЕДАТЕЛ: ИВАН ЙОРДАНОВ

 

при участието на секретар Анетка Рангелова и Районен прокурор Росен Станев, сложи за разглеждане НОХД № 448 по описа за 2019 год. докладвано от СЪДИЯТА ЙОРДАНОВ.

 

На именното повикване в 10.00 часа се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. А.Л. ***, в качеството на служебен защитник на подсъдимият А.Н.И. ***, от една страна и от друга страна Районен прокурор при Районна прокуратура Росен Станев, за следното:

Подсъдимият А.Н.И. - с ЕГН **********, роден на ***г***, българин, български гражданин, със завършен втори клас, не може да чете и пише, осъждан, неженен, с адрес:***, Е ВИНОВЕН В ТОВА, че на 10.10.2019год. около 15.00 ч. в с.Септемврийци, обл.Монтана, по ул. „Свобода” управлява МПС-лек автомобил, марка „Фиат”, модел „Темпра с № на рама ZFA15900007209759, неустановена  собственост, което не е регистрирано по надлежния ред, съгласно Наредба № I-45 от 24 март 2000 година за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторни превозно средства и ремаркета теглени от тях и реда за предоставяне на данни за регистрираните пътни превозни средства, поради което и на основание чл. 345, ал. 2 вр.ал.1 от НК, при условията на чл. 54, ал.1 от НК му се ОПРЕДЕЛИ наказание ГЛОБА в размер на 500 лв. /Петстотин лева/.

 

На основание чл. 24, ал. 3 от НПК, ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 448/2019 г. по описа на Районен съд гр. Лом, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

 

 

                                                        РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

          Протоколът приключи в 10.40 ч. и е изготвен в съдебно заседание.

 

                                                                    

                                                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                                         СЕКРЕТАР: