ПРОТОКОЛ

гр. Л О М, 28.08.2019 г.

Ломски районен съд, наказателна колегия, втори наказателен състав в публично съдебно заседание на двадесет и осми август две хиляди и деветнадесета година в състав:

                                                  Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

при участието на секретар: Л. П. и прокурора ИВАН КАРАГЬОЗОВ, сложи за разглеждане НОХД № 334 по описа за 2019 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 На именното повикване в 10.20 часа се явиха:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

                                     

                                  О П Р Е Д Е Л И :

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. А. Л. от МАК, в качеството на служебен защитник на подсъдимия Т.П.С. ***, от една страна и от друга страна прокурор при ЛРП Иван Карагьозов, за следното:

Подсъдимият Т.П.С. роден на ***г***, българин, български гражданин, начално образование, с адрес ***, неженен, безработен, осъждан, с ЕГН **********, Е ВИНОВЕН В ТОВА, че на 15.08.2019 г. около 18.40 ч. в гр. Вълчедръм, обл. Монтана, по ул. „Цар Самуил“ на кръстовището с ул. „Отец Паисий“  управлява моторно превозно средство - мотопед марка „SANUYANG“ с рама № SYS35TA125E3P203024, което не е регистрирано по надлежният ред, съгласно Наредба № I-45/24.03.2000 г. за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторните превозни средства и ремаркета, теглени от тях, и реда за предоставяне на данни за регистрираните пътни превозни средства, поради което и на основание чл.345, ал. 2, вр. ал. 1 НК, при условията на чл. 54, ал. 1 НК, МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ наказание «ГЛОБА  В РАЗМЕР НА 1000 ЛВ. /хиляда лева/», която да заплати в полза на Държавата.

 

На основание чл.24, ал.3 от НПК ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 334/2019г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

 

                                                                   РАЙОНЕН СЪДИЯ:                                                                                                                               

                                                                          

                                                                       СЕКРЕТАР: