ПРОТОКОЛ

гр. Л О М, 02.09.2019 г.

Ломски районен съд, наказателна колегия, втори наказателен състав в публично съдебно заседание на втори септември две хиляди и деветнадесета година в състав:

                                                  Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

при участието на секретар: Л. П. и прокурора ЕЛИ ЛАЗАРОВА, сложи за разглеждане НОХД № 351 по описа за 2019 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

На именното повикване в 10.00 часа се явиха:

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

                            О П Р Е Д Е Л И :

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. Р. Б. от МАК, в качеството на служебен защитник на подсъдимия И.И.Б. *** от една страна и от друга страна прокурор при ЛРП Ели Лазарова, за следното:

Подсъдимият И.И.Б. роден на *** ***, българин, български гражданин, начално образование, с адрес ***, неженен, безработен, осъждан, с ЕГН **********, Е ВИНОВЕН В ТОВА, че на 18.08.2019 година, около 09:20 часа, в гр. Брусарци, обл. Монтана, управлявал моторно превозно средство – лек автомобил, марка „Опел“, модел „Астра Ф“, с рама № W0L000059P4050090, неустановена собственост, което не е регистрирано по надлежния ред, съгласно Наредба № I-45 от 24.03.2000 година за регистриране, отчет, пускане в движение и спиране от движение на моторните превозни средства и ремаркета, теглени от тях, и реда за предоставяне на данни за регистрираните пътни превозни средства, поради което и на основание чл. 345, ал.2, във вр. с ал.1 от НК, при условията на ал. 1 НК, при условията на чл. 55, ал. 1, т. 2, буква «б» от НК във вр. с чл. 42а, ал. 2, т. 1, 2 и 6 от НК, МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ НАКАЗАНИЕ «ПРОБАЦИЯ» със следните пробационни мерки:

1./ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС, с явяване и подписване пред пробационен служител или определено от него длъжностно лице два пъти седмично ЗА СРОК ОТ ЕДНА ГОДИНА;

2./ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПЕРИОДИЧНИ СРЕЩИ С ПРОБАЦИОНЕН СЛУЖИТЕЛ ЗА СРОК ОТ ЕДНА ГОДИНА.

3./ БЕЗВЪЗМЕЗДЕН ТРУД В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО 100 ЧАСА В РАМКИТЕ НА ЕДНА ГОДИНА.

На основание чл.24, ал.3 от НПК ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 351/2019г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

На БП няма взета мярка за неотклонение.

Протоколът приключи в 10.35 ч. и е изготвен в съдебно заседание.

                                                              РАЙОНЕН СЪДИЯ:

                                                                           СЕКРЕТАР: