ПРЕПИС!!!

 

П Р О Т О К О Л

гр. Л О М, 15.08.2019 г.

 

Ломски районен съд, наказателна колегия, втори наказателен състав в публично съдебно заседание на петнадесети август две хиляди и деветнадесета година в състав:

 

                                                  Председател: БОРИСЛАВА СЛАВЧЕВА

 

 

при участието на секретар: Анетка Рангелова и прокурора Иван Карагьозов, сложи за разглеждане НОХД № 318 по описа за 2019 год. докладвано от СЪДИЯТА СЛАВЧЕВА.

 

На именното повикване в 09.53 часа се явиха:

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

На основание чл. 382, ал. 7 от НПК, съдът

 

 

О П Р Е Д Е Л И :

 

 

ОДОБРЯВА постигнатото между страните адв. Николай Ареснов от АК гр. Монтана, в качеството на защитник на Б.Г.Н. ***, от една страна и от друга страна прокурор при ЛРП Иван Карагьозов, с което Б.Г.Н. - роден на *** ***, българин, с българско гражданство, средно образование, неженен, безработен, осъждан, живущ *** с ЕГН **********,  Е ВИНОВЕН В ТОВА, На 02.08.2019 год. около 17. 30 часа  по Път ІІІ-133 в посока на движение с.Мокреш  област Монтана към гр.Вълчедръм област Монтана управлява моторно превозно средство мотопед „RASE EXPLORER с рама ***, което не е регистрирано по надлежния ред,съгласно Наредба № 1-45 от 24.03.2000 година за регистриране ,,отчет,пускане в движение и спиране от движение на моторните превозни средства и ремаркета, теглени от тях, и реда за предоставяне на данни за регистрираните пътни превозни средства - поради което и на основание  чл. 345, ал.2 във вр. с ал.1  от НК, при условията на чл.54 от НК, МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ наказание ГЛОБА в полза на Държавата в размер на 1000 /хиляда/ лева.

 

На основание чл. 24, ал. 3 от НПК, ПРЕКРАТЯВА производството по НОХД № 318/2019 г. по описа на ЛРС, поради постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, за решаване на наказателното производство.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е ОКОНЧАТЕЛНО И НЕ ПОДЛЕЖИ НА ЖАЛБА И ПРОТЕСТ.

 

          Протоколът приключи в 10.43 ч. и е изготвен в съдебно заседание.

 

                                                                      РАЙОНЕН СЪДИЯ:

 

                                                                           СЕКРЕТАР: